Shqiperia.Com Portali me i madh Shqiptar
Email Falas @shqiperia.com
Miqte, krijoni komunitetin e miqve tuaj
Chat #shqiperia, vajza djem shqipetare
Dyqani Virtual Shqiptar
Lojra ne Internet
Hapesira
Artikull Lajm
 

  Emra Shqiptarë
 

Tashmë mund të keni një mundësi shumë për të zgjedhur një emër për fëmijët tuaj!!!
Në këtë rubrikë, do të gjeni disa emra autentikë shqiptarë dhe së shpejti do të vendosim dhe nga një shpjegim të shkurtër pranë secilit emër që të krijohet mundësia e një përzgjedhje sa më të mirë!

Fjalori i emrave shqip eshte pergatitur nga gjuhtaret A. Kostallari, M. Domi, P. Daka, S. Mansaku, « Fjalor me emra njerëzish », Sh. B. 8 Nëntori, Tiranë, 1982.

Nese dini emra qe nuk jane te perfshire ne emrorin e mesiperm, iu falenderojme nese shtoni emrat qe dini te shoqeruar nga nje spjegim.

  Dërgoni nje emër   [ Faqja kryesore]
 

ShqiperiaCom Toolbar Install

  Faqe në rrjetin tonë: Krijo miqesi, vajza dhe djem shqiptare Lajme, Shtypi i Dites, Gazeta Komuniteti me i lire shqiptar ne internet Sporti Shqiptar, Kategoria Superiore dhe Kategoria e Pare
ShqiperiaCom Sh.p.k
Copyright © 2006 ShqiperiaCom. Të gjitha te drejtat e rezervuara.
Kompania | Konfidenca | Vende Pune | Reklamo tek ne | Adresa