Emra Shqiptarë | Shkronja E
 
Emra Mashkullorë Emra Femërorë
Edlir
Edrin
Elban
Elbar
Emirjon
Emirush
En
Endrin
Endrit
Enian
Enkel
Enkelan
Enkelejd
Entel
Epidam
Epikad
Erag
Eragim
Erand
Erbardh
Erblin
Erdet
Erdit
Erjon* 1. Ere dhe 2. Jon
Mund te shkruhet edhe me (i) ne vend te (j), Erion. Emri nenkupton ere nga deti Jon, e cila e ben te jete emer autentik shqipetar
  Erëzak
Ergjënd
Erin
Erind
Eris
Erjet
Erkand
Erlet
Erlir
Erlis
Erlul
Ermal
Ermir
Eror
Ershel
Erzan
Erzen
Eshten
Etrit* Eshte drite
Ektrit = e ka driten
Etritan
Eanda
Earta
Edlira
Edliriana
Edrina
Ejona
Elbana
Elbara
Elbaroza
Elbuna
Elira
Eliriana
Elona
Emërushe
Emira
Emiranda
Emirea
Emiriana
Emirjona
Endrina
Endrita
Eniana
Enkela
Enkelana
Enkelejda
Entela
Epikada
Eraa
Eraga
Eragime
Eranda
Erblina
Erbora
Erdetta
Erdita
Erëzake
Erjona* - Shih Erjon
Erina
Erinda
Erisa
Erjeta
Erkanda
Erleta
Erlisa
Erlule
Ermale
Ermira
Erora
Ershela
Ervjollca
Erza
Erzena
Etleva
Etrita
Etritana

*Emra te shtuar pas sugjerimeve te vizitoreve te Shqiperia.com

    [ Faqja kryesore]